PEFC Suomi
PEFC Finland

Yritysten ja yrittäjien ilmoittautuminen PEFC-metsäsertifiointiin

PEFC-metsiin palveluita tarjoavien yritysten ja yrittäjien tulee ilmoittautua metsäsertifiointiin. Ilmoittautuminen kattaa koko maan, joten ilmoittautunut yritys/yrittäjä voi tarjota palveluitaan PEFC-metsiin missä päin maata tahansa.

Ilmoittautumiselle on kaksi tapaa. Yritykset ja yrittäjät ilmoittautuvat tietojen ilmoittajiksi hyväksyttyjen metsätalouden piiriin kuuluvien työalojen yrittäjäjärjestöjen jäsenyyden kautta tai ilmoittautumalla alueellisia PEFC-ryhmäsertifikaatteja hallinnoivalle Kestävän Metsätalouden Yhdistykselle. Yritysten ja yrittäjien ilmoittautumisen PEFC-sertifiointiin voit tarkistaa alla olevalla työkalulla.

Onko yritys tai yrittäjä mukana PEFC-sertifioinnissa?

Kun syötät alla olevaan hakukenttään yrityksen tunnisteen, saat selville, onko yritys/yrittäjä kirjattu PEFC-sertifiointiin osallistuvaksi. Tietohaun voi tehdä myös yrityksen/yrittäjän nimellä tai nimen osalla. Haun päätteeksi voit tulostaa tiedot.

 
Hae yrityksen tunnisteella (kuten y-tunnuksella) tai
yrityksen nimellä (tai sen osalla):

 

 

 

 
 


 

  Yrityksen ja yrittäjän tunnisteena on

  • suomalaisia yrityksiä/yrittäjiä koskien Patentti- ja rekisterihallituksen tai Verohallinnon myöntämä y-tunnus, https://www.ytj.fi
  • virolaisia yrityksiä/yrittäjiä koskien Viron ”Centre of Registers and Information Systems” -järjestelmän yritystunniste/koodi, https://ariregister.rik.ee (myös englanniksi)

Muiden kuin suomalaisten ja virolaisten yritysten/yrittäjien PEFC-ilmoittautumista koskien pyydetään ottamaan yhteys PEFC Suomen toimistoon.

PEFC Suomen ylläpitämässä järjestelmässä ilmoittautumistietojen toimittajia ovat: